Jump to content
Sign in to follow this  
Narcot

narcotfcsb - 31.242

Recommended Posts

INTREBARI GENERALE:

Nume si Prenume:Lungu Octavian.
Varsta Reala:Am varsta frumoasa de 14 ani.
Nickname de pe joc:Detin numele "narcotfcsb" pe comunitatea rpg.redtimes.eu.
Profilul de pe panel:Acesta este contul meu de pe panel: "http://redtimes.eu/panel/profile/narcotfcsb".
Ai fost banat pe aceasta comunitate, daca da, spune si motivul banului:Am luat ban de foarte multe ori, dar la toate am primit unban!
De ce ai ales aceasta comunitate?:Am ales aceasta comunitate deoarece consider ca fara aceasta comunitate nu putem sa imi ating unele nivele pe care acum le-am atins. Si am prieteni foarte multi.
Descrie-te in minim 150 de cuvinte?:Salut, mă numesc Octavian [Narcot]. Am vârsta de 14 ani. Îmi place să practic sport să mă joc pe calculator și altele. Timpul liber mi-l petrec in general cu prietenii de pe calculator. Știu să fac diferența dintre viața reală si viața virtuală, lucru pe care nu toată lumea o face din câte am observat. Nu-mi place să stau degeaba sau să nu fac nimic, de aceea de cele mai multe ori când mă plictisesc de ceva ~Schimb planul~. Pot să spun că sunt o persoana de treabă, care ține la gluma (până intr-un anumit punct) și căreia nu-i prea place să intre în conflicte, mereu încerc să le aplanez sau încerc să le rezolv cât mai bine. Sunt prietenos mă adaptez ușor situațiilor și sunt comunicativ. în general scopul meu este să fac cât mai bine ceea ce îmi propun să fac, adică nu îmi place să lucrez cu jumatăți de măsura. De obicei mă implic in ceea ce fac, dar dacă consider ca nu merită, renunț foarte ușor. îmi respect colegii, prietenii. Și o să îmi propun să nu dezamagesc pe nimeni.
De ce aplici pentru aceasta functie (minim 50 de cuvinte):Doresc a ma alatura ”Staff-ului RedTimes” deoarece respect comunitatea si din simplul fapt ca doresc sa ajut ”playerii” incepatori ce nu cunosc regulile comunitatii sau nu cunosc comunitatea in general. Inca un factor care ma determina sa aplic la aceasta functie este faptul ca membrii ”staff-ului” sunt primitori si prietenosi. Am mai detinut aceasta functie si mi-a parut foarte rau ca am pierdut-o. Insa acum o voi pastra si respecta cat mai mult cu putinta.
De ce crezi ca meriti aceasta functie (minim 50 de cuvinte): Cred ca sunt pregatit sa detin aceasta functie deoarece sunt un baiat descurcaret in situatiile limita sau stresante si imi mai doresc sa obtin aceasta functie din pricina faptului urmator: doresc sa ajut playerii cu tot ceea ce pot si doresc sa ajut comunitatea in sine. Vreau sa arat celor ce joaca pe aceasta comunitate ca sunt capabil sa redobandesc aceasta functie minunata.
De cat timp joci pe server?:De 2 saptamani.
Ce te deranjeaza la acest server?:Admini care baneaza foarte gresit!
Cu ce te consideri diferit fata de ceilalti aplicanti?:Nu ma consider diferit de ceilalti aplicanti, ba chiar cred ca avem drepturi si sanse egale sa aplicam si sa dobandim functia.

INTREBARI LEGATE DE SERVER:

Cum aplic la helper?:Pentru a face acest lucru, ai nevoie de minim 30 de ore si o aplicatie pe forum.
Ce avantaje detine contul Reborn?: Contul Reborn iti ofera accesul la, [/find] fara jobul detective, [/nos] odata la 1 minut si [/flip] odata la 1 minut.
Cum .pot obtine contul Reborn?:Pentru a obtine Reborn, ai nevoie de minim level 50 si 500 puncte premium.
Cum fac bani pe server?: Pentru a face bani pe server poti munci la unul din job-urile de pe server folosind comanda [/jobs], poti deschide ”Crates”, poti primi la bonusurile zilnice, la ”Giftbox” si folosind comanda  [/roll].
Ce avantaje imi aduce JobPack-ul?: ”JobPack-ul” iti dubleaza suma pe care o castigi la job-uri, in afara de ”Detective”.
Cum verific daca am fost acceptat intr-o factiune?:Pentru a verifica acest lucru acceseaza panel-ul acestui server. Apoi apasa pe clopotelul de langa profilul tau, iar acolo vei vedea toate notificarile tale, inclusiv daca ai fost acceptat/respins intr-o factiune.
Cum deschid un crate?:Pentru a deschide un ”Crate” tasteaza comanda [/crates] daca te aflii la locatia potrivita si daca detii un anumit ”Crate” de pe server.
Cum scriu pe chatul VIP?: Pentru a scrie  pe chat-ul ”VIP” tasteaza comanda [/vc].
Cum scriu pe chatul PREMIUM?:Pentru a scrie pe chat-ul ”PREMIUM” tasteaza comanda [/pc].
Cum ma droghez pe server?:Tasteaza comanda [/usedrugs] daca detii droguri.
Cat costa un Infernus Souvenir cu Puncte Premium?:Acel tip de vehicul costa 7,000 de ”Premium Points”.
Cat costa un Bullet Souvenir cu Puncte Premium?:Acel tip de vehicul costa 5,000 de ”Premium Points”.
Cum dau /rob pe server?:Pentru a face acest lucru trebuie sa te aflii intr-un ”Bussines” de pe server si sa tastezi comanda [/rob].
Cate puncte de rob trebuie sa am pentru a da /rob?:Ai nevoie de 10 punte de ”Rob”.

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, Vyteron. said:

PRO, speram sa te avem in echipa noastra. ❤️

Multumesc, apreciez timpul acordat pentru acest mesaj! ❤️

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...