Jump to content
Sign in to follow this  
razvan06

Aplicatie helper

Recommended Posts

Nume si Prenume: Ma numesc Razvan Gogu


Varsta Reala: Am varsta frumoasa de 14 ani.


Nickname de pe jocrazvan06


Profilul de pe panel http://redtimes.eu/panel/profile/razvan06


Ai fost banat pe aceasta comunitate, daca da, spune si motivul banului: Nu nu am fost niciodata banat pe acest server deoarece nu am folosit cheaturi sau am greist etc.


De ce ai ales aceasta comunitate?: Am ales aceasta comunitate deoarece fondatorii si adminii sunt niste oameni muncitori care se ocupa de aceasta comunitate frumoasa. Pe langa asta, acest server are niste jucatori foarte intelegatori si dornici de a ajuta jucatorii care au nevoie. Si am vrut sa vad cum este si pe acest server. Si am reusit sa ma alatur serverului cu ori ce defectiune o sa aiba el sau nu o sa aiba.


Descrie-te in minim 150 de cuvinte?Sunt un baiat cu capul pe umeri, sunt o persoana ambitioasa caruia ii plac animalele, sunt genul de persoana care te ajuta la greu si nu te lasa sa te impotmolesti cand iti e greu. Nu imi place sa fiu mintit, ador persoanele care nu mint, nu injur foarte des, am un comportament civilizat, sunt educat si am cei 7 ani de acasa. . Imi place meseria de ruybi vreau ca in viitor sa devin un jucator bine antrenat la fel ca prietenii mei. Imi place sa ma joc basket cu prietenii mei pe afara. Imi mai place sa practic multe sporturi utile pentru sanatatea mea si ador  sa ma joc jocuri video, ca orice baiat in limita timpului meu, adica 2-3 ore pe zi. Sunt un baiat caruia ii place sa deseneze si sa picteze. Anotimpul meu preferat este iarna deoarece se practica anumite traditii pe care le ador. Imi mai place si mersul la munte, este unul dintre lucrurile mele favorite. Pe langa asta, un lucru favorit de al meu sunt masinile, sunt pasionat de acestea. Pot spune ca sunt un om corect, un om normal cu un caracter bun. Sunt o persona increzatoare in fortele propii, astfel incat imi place sa motivez persoanele din jurul meu, sa le ofer sfaturi si sa le arat calea cea buna, calea spre succes. Sunt o persona rabdatoare foarte dedicata oricarei sarcini pe care o am in subordine. De asemenea, sunt o persoana atragatoare, ma linisteste muzica si alergatul. Sunt capabil sa iau decizii singur, sunt pasionat de tot ceea ce fac si pot spune ca sunt mandru de mine. Nu imi place sa ma dau batut, imi place sa duc lucrurile pana la capat, sunt o persona deschisa la minte, cu simtul umorului. Sunt o persona dedicata oricarei sarcini pe care o am in subordine. Imi place sa ascult lucruri interesante pe care cineva le povesteste.


De ce aplici pentru aceasta functie (minim 50 de cuvinte): Aleg sa aplic pentru aceasta functie deoarece consider ca sunt destul de pregatit pentru functia de 'Helper' si vreau sa dovedesc ca pot ajunge la un nivel inalt prin munca pe care imi doresc sa o depun. Pe langa asta, imi place sa ajut jucatorii cu informatii legate de server.


De ce crezi ca meriti aceasta functie (minim 50 de cuvinte): Eu consider ca merit aceasta functie deoarece sunt o persona serioasa, o persoana cu capul pe umeri si calma care este dornica sa ajute jucatorii care intra pentru prima data pe aceasta comunitate foarte apreciata. Dupa parerea mea, stiu sa ma exprim corespunzator pentru a ajuta jucatorii noi sau cei care au o nelamurire si folosesc comanda [/n]. Si ca am mai fost cu aceasta functie pe alte servere


De cat timp joci pe server?: Joc de aproximativ 5 luni si pot spune ca este cel mai frumos server pe care am jucat in cei 2 ani de San Andreas Multiplayer.


Ce te deranjeaza la acest server?: Nu apreciez jucatorii care se joaca cu 'Cheats' precum Troll Hack, AimBot sau altele. In rest, pe mine nu ma deranjeaza nimic, aceasta comunitate este o comunitate unita si frumoasa asa cum este.


Cu ce te consideri diferit fata de ceilalti aplicanti?: Nu ma consider diferit fata de ceilalti aplicanti, toti avem sanse egale. Pot spune ca sunt un baiat ambitios si imi place concurenta.

INTREBARI LEGATE DE SERVER:

Cum aplic la helper?: Pentru a aplica la functia de helper ai nevoie de minim 30 de ore jucate si o aplicatie pe [/forum].
Ce avantaje detine contul Reborn?: Avantajele contului 'Reborn' sunt acestea: acces la comada [/find] fara a detine jobul 'Detective', acces la comenzile [/nos] si [/flip].
Cum pot obtine contul Reborn?: Iti poti achizitiona contul 'Reborn'  din [/shop -> Page Two] pentru doar 500 de puncte premium.
Cum fac bani pe server?: Poti obtine bani facand un job sau poti participa la diverse evenimente.
Ce avantaje imi aduce JobPack-ul?: Daca achizitionezi JobPack-ul poti beneficia de un ghiozdan pe spate si de o suma dubla la job.
Cum verific daca am fost acceptat intr-o factiune?: Poti verifica daca ai fost acceptat intr-o factiune conectandu-te pe [/panel] iar apoi apesi pe clopotelul din dreapta sus, iar acolo o sa iti apara daca ai fost acceptat sau respins.
Cum deschid un crate?: Pentru a deschide o cutie, tasteaza comanda [/crates] cand esti langa 'Crate Place'.
Cum scriu pe chatul VIP?: Pentru a scrie pe acel chat, tasteaza comanda [/vc].
Cum scriu pe chatul PREMIUM?: Pentru a scrie pe acel chat, tasteaza comanda [/pc].
Cum ma droghez pe server?: Pentru a te droga trebuie sa detii o cantitate de droguri si sa tastezi comanda [/usedrugs].
Cat costa un Infernus Souvenir cu Puncte Premium?: Un Infernus Souvenir costa 7,000 de puncte premium.
Cat costa un Bullet Souvenir cu Puncte Premium?: Un Bullet Souvenir costa 5,000 de puncte premium.
Cum dau /rob pe server?: Pentru a da [/rob] trebuie sa fii intr-un business, tastand comanda [/rob].
Cate puncte de rob trebuie sa am pentru a da /rob?: Ai nevoie de minim 10 puncte de rob, in caz ca ai un cont premium, ai nevoie de minim 8 puncte de rob.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Offline

CONTRA 

Nu este frumos sa copiezi aplicația facuta de mine. Urat din partea ta.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...