Jump to content

Vyteron.

Members
 • Content Count

  581
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vyteron. last won the day on December 2 2020

Vyteron. had the most liked content!

Community Reputation

114 Excellent

Recent Profile Visitors

388 profile views
 1. Best of Wars Am decis pentru a sporii activitatea in mafii, sa bag sistemul de best of wars. Ce inseamna acest sistem? Simplu O sa fie o lista cu cei mai buni mafioti ai serverului saptamanal, cel mai bun mafiot o sa castige 100 de puncte premium pe saptamana. Mult succes la wars.
 2. Cei care aveti probleme cu modurile / etc, lasati un reply aici, un mesaj pe forum sau pe discord ( Vyteron.#0850 ), o sa va ajut unde va prind.
 3. Reguli / moduri interzise la TW - Pentru a bana un jucator pentru un cod gasit in calculator, trebuie sa descarcati neaparat aplicatia last activity, acolo cautati codul, dupa urmati instructiunile : click dreapta pe cod -> proprieties -> iar acolo arata cand a fost ultima oara folosit, daca nu a mai fost folosit de 6 luni nu se baneaza, daca a fost folosit in ultimile 6 luni se baneaza. Mod de tipul "Damage informer" care arata numele celui care ti-a / i-ai luat HP de la o distanta mai mare decat afiseaza serverul nick-ul. Mod care afiseaza bara de HP de la o distanta mai mare decat afiseaza serverul. Mod care afiseaza ID-ul unui jucator de la o distanta mai mare decat afiseaza serverul. Mod care adauga locuri in plus intr-o masina; Ex.: mod de Infernus cu 4 usi. Mod care afiseaza vehiculele gresit celorlalti jucatori; Ex.: mod de tir care afiseaza celorlalti ca tirul are rotile in pamant. Mod care mareste zona de hit a skinului; Ex: mod cu skin mai mare decat skinul original. Moduri care schimba animatia caracterului si aceasta e vizibila si celorlalti. Mod de tunat masini; Ex.: mod ce schimba rotile vizibil pentru toti ceilalti jucatori de pe server. Mod care te conduce automat la puncte / trasee; Ex.: Autodrive. Mod care te ajuta sa alergi fara sa obosesti (Infinite run). Moduri care functioneaza pe cleo. - Coduri evidente (cheats) : Orice mod care te ajuta sa tragi mai bine; Ex.: aimbot, no-recoil, triggerbot. Orice mod care afiseaza informatii despre un jucator de la o distanta mai mare decat afiseaza serverul. Orice mod care afiseaza anumite obiecte de la o distanta mare si / sau prin pereti; Ex.: mod care detecteaza obiectele puse la eventuri. Orice mod care ajuta la marirea vitezei / acceleratiei a unui vehicul, player, s.a.m.d. Alte moduri care-ti ofera avantaje foarte evidente fata de ceilalti jucatori. Mod de NOS / Nitro. Mod ce modifica skin si nick pentru a falsifica dovezi.
 4. Contra, aplicatia lasa de dorit.
 5. PRO, aplicatie bunicica, sper sa te vad in echipa noastra de helperi.
 6. PRO, sper sa te vedem in staff-ul nostru.
 7. 1. O sugestie foarte buna de care se va tine cont. 2. E deja adaugata comanda [/jobpack], insa o sa spun sa fie adaugata respectiva optiune. 3. Nu are rost sa le schimbam, ca nu se duc pe turfs in hq, asta e un +/-, e cu dus intors. 4. Nu, ar profita mafiotii prea rau. 5. Nu, s ar face dm prea rau.
 8. E mai bine ca 20 de ore sa fie minimul de aplicare la toate factiunile, dupa parerea mea.
 9. Locurile olimpiadei - Editia 1 : National Guard - Locul 1. (narcotadv) News Reporters - Locul 2. (SilviuHatz) Federal Bureau Of Investigations - Locul 3. (AlexFYA) Paramedic Departament - Locul 4. (Alii) Taxi Las Venturas - Locul 5. (Cristinbn) Uber Company - Locul 6. (YearScaryYT) Tow Car Company - Locul 7 (Narcisik20) Los Aztecas - Locul 8 (KataHITdupaHIT) Grove Street - Locul 9 (swichsportivu) Los Santos Police Departament - Locul 10 (elCosminel) Las Venturas Police Departament - Locul 11 (RapBattleSony) Hitman Agency - Locul 12 (RamSeS) Ballas Family - Locul 13 (AzraaYel) Los Vagos - Locul 14 (easykingofls) Multumiri speciale mie, lui alexufcsb si lui Axi.Major pentru ca m-au ajutat sa duc aceasta olimpiada la capat, si multumesc celor care au participat si care au fost alaturi de factiunile lor, sper sa ne revedem la alta olimpiada a factiunilor mult mai buna decat aceasta! chiar daca aceasta a fost minunata! Felicitari castigatorilor! Toti sunteti niste castigatori, ati stiut sa pierdeti, atata tot.
 10. INFO: Tabelul factiunilor: Los Vagos - National Guard Hitman Agency - Uber Company Las Venturas Police Departament - Taxi Las Venturas Tow Car Company - Paramedic Departament Los Aztecas - News Reporters Grove Street - Federal Bureau Of Investation Los Santos Police Departament - Ballas Family Runda I: Vor fii 3 probe, prima proba o sa fie una de inot, a doua o sa fie cursa, iar a treia box. Daca factiunea castiga primele doua runde, nu are rost sa o mai joace si pe a treia ca este instant castigatoare. Runda II : Vor fii doua probe, prima proba fiind o proba de Maraton, iar a doua fiind 5v5 ca la Counter Strike Global Offensive, in caz ca este egalitate, o sa fie o proba de departajare. (Last Man Standing). Runda III (Semi Finala) : Probele vor fi ciudate, amuzante dar si speciale. Jucatorii vor trebui sa se intreaca cu anumite masini (speciale) pe un traseu foarte lung, odata ajunsi la pozitia X, unde vor primii o arma speciala, apoi ajung la pozitia Y, unde o sa trebuiasca sa omoare anumiti jucatori pentru a trece mai departe, in pozitia Z vor primii mesajul pe care o sa trebuiasca sa l dea pe [/report], primul jucator care o sa l dea, o sa fie drept calificat in finala cu factiunea acestuia. Runda IX (Finala) : Proba Speciala. Cum se vor acorda locurile? Factiunea care o sa castige finala, o sa fie declarata invingatoare, iesita pe prima pozitie, locul 1, factiunea care pierde finala o sa fie pusa pe locul 2, iar pentru a stabilii locul 3, se va juca finala mica, castigatoare din finala mica o sa castige locul 3, ultimul loc.
 11. Premiile acestei olimpiade sunt urmatoarele : Factiunea care iese pe primul loc o sa castige 500,000,000$ iar lider-ul o sa ia un grad pe panel. Factiunea care iese pe al doilea loc castiga 350,000,000$. Factiunea care iese pe al treilea loc castiga 300,000,000$. Olimpiada o sa se tina pe data de 16.01.2021 Probele vor fii speciale, organizate de Vyteron. si alexufcsb
 12. Pro, sper sa te revedem in echipa <3.
 13. Olimpiada factiunilor Acest concurs consta in castigarea diferiteritelor probe. O sa fie organizat un tabel cu fiecare factiune in parte, fiecare factiune are dreptul de a alege doar 7 membri maxim la olimpiada. Probele desigur, nu se vor anunta pana in momentul desfasurarii acestui eveniment. Premiile vor fii anuntate intr-un alt topic, pe data de 09.01.2021 Liderul castigator o sa primeasca pe panel un grad numit "olimpiada factiunilor castigata ca lider al factiunii x, ianurie 2021". Merite : Vyteron - organizator premium. Alexufcsb - organizator / invitat special.
×
×
 • Create New...