Jump to content

Vyteron.

Moderator
 • Content Count

  366
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Vyteron. last won the day on December 2 2020

Vyteron. had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

7 Followers

Recent Profile Visitors

311 profile views
 1. 1. O sugestie foarte buna de care se va tine cont. 2. E deja adaugata comanda [/jobpack], insa o sa spun sa fie adaugata respectiva optiune. 3. Nu are rost sa le schimbam, ca nu se duc pe turfs in hq, asta e un +/-, e cu dus intors. 4. Nu, ar profita mafiotii prea rau. 5. Nu, s ar face dm prea rau.
 2. E mai bine ca 20 de ore sa fie minimul de aplicare la toate factiunile, dupa parerea mea.
 3. Locurile olimpiadei - Editia 1 : National Guard - Locul 1. (narcotadv) News Reporters - Locul 2. (SilviuHatz) Federal Bureau Of Investigations - Locul 3. (AlexFYA) Paramedic Departament - Locul 4. (Alii) Taxi Las Venturas - Locul 5. (Cristinbn) Uber Company - Locul 6. (YearScaryYT) Tow Car Company - Locul 7 (Narcisik20) Los Aztecas - Locul 8 (KataHITdupaHIT) Grove Street - Locul 9 (swichsportivu) Los Santos Police Departament - Locul 10 (elCosminel) Las Venturas Police Departament - Locul 11 (RapBattleSony) Hitman Agency - Locul 12 (RamSeS) Ballas Family - Locul 13 (AzraaYel) Los Vagos - Locul 14 (easykingofls) Multumiri speciale mie, lui alexufcsb si lui Axi.Major pentru ca m-au ajutat sa duc aceasta olimpiada la capat, si multumesc celor care au participat si care au fost alaturi de factiunile lor, sper sa ne revedem la alta olimpiada a factiunilor mult mai buna decat aceasta! chiar daca aceasta a fost minunata! Felicitari castigatorilor! Toti sunteti niste castigatori, ati stiut sa pierdeti, atata tot.
 4. INFO: Tabelul factiunilor: Los Vagos - National Guard Hitman Agency - Uber Company Las Venturas Police Departament - Taxi Las Venturas Tow Car Company - Paramedic Departament Los Aztecas - News Reporters Grove Street - Federal Bureau Of Investation Los Santos Police Departament - Ballas Family Runda I: Vor fii 3 probe, prima proba o sa fie una de inot, a doua o sa fie cursa, iar a treia box. Daca factiunea castiga primele doua runde, nu are rost sa o mai joace si pe a treia ca este instant castigatoare. Runda II : Vor fii doua probe, prima proba fiind o proba de Maraton, iar a doua fiind 5v5 ca la Counter Strike Global Offensive, in caz ca este egalitate, o sa fie o proba de departajare. (Last Man Standing). Runda III (Semi Finala) : Probele vor fi ciudate, amuzante dar si speciale. Jucatorii vor trebui sa se intreaca cu anumite masini (speciale) pe un traseu foarte lung, odata ajunsi la pozitia X, unde vor primii o arma speciala, apoi ajung la pozitia Y, unde o sa trebuiasca sa omoare anumiti jucatori pentru a trece mai departe, in pozitia Z vor primii mesajul pe care o sa trebuiasca sa l dea pe [/report], primul jucator care o sa l dea, o sa fie drept calificat in finala cu factiunea acestuia. Runda IX (Finala) : Proba Speciala. Cum se vor acorda locurile? Factiunea care o sa castige finala, o sa fie declarata invingatoare, iesita pe prima pozitie, locul 1, factiunea care pierde finala o sa fie pusa pe locul 2, iar pentru a stabilii locul 3, se va juca finala mica, castigatoare din finala mica o sa castige locul 3, ultimul loc.
 5. Premiile acestei olimpiade sunt urmatoarele : Factiunea care iese pe primul loc o sa castige 500,000,000$ iar lider-ul o sa ia un grad pe panel. Factiunea care iese pe al doilea loc castiga 350,000,000$. Factiunea care iese pe al treilea loc castiga 300,000,000$. Olimpiada o sa se tina pe data de 16.01.2021 Probele vor fii speciale, organizate de Vyteron. si alexufcsb
 6. Pro, sper sa te revedem in echipa <3.
 7. Olimpiada factiunilor Acest concurs consta in castigarea diferiteritelor probe. O sa fie organizat un tabel cu fiecare factiune in parte, fiecare factiune are dreptul de a alege doar 7 membri maxim la olimpiada. Probele desigur, nu se vor anunta pana in momentul desfasurarii acestui eveniment. Premiile vor fii anuntate intr-un alt topic, pe data de 09.01.2021 Liderul castigator o sa primeasca pe panel un grad numit "olimpiada factiunilor castigata ca lider al factiunii x, ianurie 2021". Merite : Vyteron - organizator premium. Alexufcsb - organizator / invitat special.
 8. PRO, speram sa te avem in echipa noastra. ❤️
 9. PRO, putem spune ca ai reintrat in echipa noastra. ❤️
 10. Pro, deja putem spune ca faci parte din echipa noastra.
 11. CONTRA Aplicatie copiata, adevarata aplicatie :
 12. Saptamana 21.12.2020 - 28.11.2020 nimeni nu a luat acest bonus.
 13. Evidenta raportului - National Guard -28.12.2020. Raport optional din cauza sarbatorilor, sarbatori fericite!
 14. » Nickname: Vyteron. » Am dat test cu: R3ndy » Data in care am dat test: - » Admis / Respins: admis » Numar greseli (x/3? : 0/3. : 0/3
×
×
 • Create New...