Jump to content

TropidNVm

Members
 • Content Count

  26
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Membrul sanctionat:kezzo.vscodatii Motivul sanctionari:Neprezentare war. Sanctiune:Uninvite FWarn
 2. Membrul sanctionat:Cristian Motivul sanctionari:Neprezentare war. Sanctiune:Uninvite (3/3 FWarn)
 3. Membrul sanctionat:Cristian Motivul sanctionari:Neprezentare war. Sanctiune:FWarn (2/3)
 4. Membrul sanctionat:Cristian Motivul sanctionari:Neprezentare war. Sanctiune:FWarn
 5. Membrul sanctionat:AlkaponeV2.5TSA Motivul sanctionari:Limbaj vulgar/indecvat pe [/f]! Sanctiune:Faction Warn {FW}
 6. » Rank:7 » Nickname-ul celui testat:AdyTANKSOVIETIK » La ce teste a fost supus:Teoretic » Admis/Respins:Admis » Alte precizari:Bft lui
 7. » Nickname:TropidNVm » Rank:7 » Nickname-ul celui testat:5unshin3 » La ce teste a fost supus:Teoretic » Admis/Respins:Admis » Alte precizari:Bft lui
 8. » Nickname:TropidNVm » Rank:7 » Nickname-ul celui testat:GaborXL.Xenor.AS » La ce teste a fost supus:Teoretic. » Admis/Respins:Admis » Alte precizari:Bft lui
 9. » Nickname:TropidNVm » Rank:7 » Nickname-ul celui testat:DanielNr1@Sensei » La ce teste a fost supus:Teoretic. » Admis/Respins:Admis » Alte precizari:Bft lui.
 10. Los Vagos - Evidență teste / » Informații pentru testeri: Este recomandat să aveți: [/pagesize 20], [/tog] la toate chat-urile și bineînțeles [/turn off]. Trebuie să surprindeți tot testul în poze cu F8 sau cu video. Dovezile de la testul de intrare se păstreaza minim 72 de ore. » Model de postare: » Nickname: » Rank: » Nickname-ul celui testat: » La ce teste a fost supus: » Admis/Respins: » Alte precizari: » Testul cuprinde urmatoarele probe: » Intrebari din regulamentul | los vagos. » Duele cu deagle cu run pana la low (Doar daca liderul/co-liderul/testerul considera ca e nevoie). » Daca te pui AFK in timpul testului general automat esti RESPINS!
 11. Los Vagos - Inactivitate In acest topic mafia Los Vagos poate sa depuna o cerere de invoire intr-o zi de war. Inactivitate: Un membru are permisiunea sa lipseasca maxim 7 zile pe luna de la , avand o cerere de invoire postata. Ai nevoie de minim rank 2 pentru a face o cerere de invoire wars. Model - cerere de inactiviate.: Nickname: Rank: Data in care lipsesti: Motivul: Cate cereri de inactivitate ai in aceasta luna? (fara aceasta):
 12. Los Vagos - Învoiri In acest topic mafia Los Vagos poate sa depuna o cerere de invoire intr-o zi de war. Invoiri war: Un membru are permisiunea sa lipseasca maxim 5 zile pe luna de la war-uri, avand o cerere de invoire postata. Cererile de invoire pentru war sunt valabile doar in zilele de war-uri (Luni - Duminca). Ai nevoie de minim rank 2 pentru a face o cerere de invoire wars. Model - cerere invoire war: Nickname: Rank: Data in care lipsesti: Motivul: Cate cereri de invoire ai in aceasta luna? (fara aceasta):
 13. Los Vagos - Învoiri ședință » Un membru are permisiunea sa lipseasca la maxim o sedinta pe luna, postand pe forum cererea de invoire. Cererile pentru invoire sedinta se fac doar daca aceasta este obligatorie. » Membrii de rank 2+ vor putea face cerere de invoire sedinta. » Model de postare: Nickname: Rank: Data: Motiv pentru care lipsesti la sedinta: Data ultimei cereri de invoire sedinta facuta: Alte precizari:
 14. In acest topic doar co-liderul si leader-ul au voie sa posteze, la prima abatare in care un membru posteaza ceva in acest topic acesta va fi sanctionat cu un AV. Membrul sanctionat: Motivul sanctionari: Sanctiune:
 15. [❗] Model pentru postare: Nickname: Rank: Motivul amenzii: Suma depusa: : Dovada platii: Alte precizări: [❗] Lista de amenzi: [❗] - sanctiuni spam: 3+ amenda (1.00.000$), Faction Warn (6+ randuri) si Uninvite (10+ randuri). () - vorbit peste lider in timpul sedintei - amenda 700.000$. [❗] - worst la war - amendă 100.000$ x scor (ex: worst de -5 => amendă de 500.000$; worst de -15 => amendă de 1.500.000$, worst de -20 sau mai mare => FW) () - telefon deschis la sedinta - amenda 1.000.000$ [❗] Spam pe [/f] - Sancțiunii: 1.000.000$ Amendă(3+), a doua oară AV, iar dacă persistă FW. [❗] Caps Lock pe [/f] Sancțiunii: 1.000.000$ Amendă(3+ litere)*se exclud numele cu litera mare. [❗] Afaceri pe [/f] - Sancțiunii: 1.000.000$ Amendă șl a doua oară AV, iar dacă persistă FW.
×
×
 • Create New...