Jump to content
 • Most Contributions

 • Posts

  • Nickname pe server: Crysty.arabu Ore jucate: 44 ore. De cat timp joci pe server: De aproximativ 5 luni. Varsta reala: Am 15 ani. Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc alte jocuri. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Dupa liceu vreau sa urmez o facultate. Cea mai mare realizare pe RedTimes: Nu am avut realizari foarte mari, cea mai mare este rank6 in aceasta mafie fiind Grove Street. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Am de gand sa imi aleg colegii de mafie cum trebuie, nu codati si vreau sa fim cea mai buna mafie de pe server. Ai citit regulamentul liderilor?: Da, l-am citit. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in mafie Grove Street avand 15 zile. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Am stat 5 ore, deoarece ma jignea liderul sa nu ma suporta. Ce te deranjeaza cel mai mult la RedTimes?: Nu ma deranjeaza nimic, este un server bine intretinut. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am experienta de pe alte servere si mi-as dori sa am sansa sa fiu si aici pe acest server. Ai fost banat vreodata, daca da? De ce?: Da, pe motiv Speed hack, iar ban-ul a fost acordat aiurea. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Am stat cel mai mult 15 zile, deoarece nu am mai avut lider la mafie. Cat despre mafii am o parere foarte buna. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Nu, pana acum nu am fost in niciun departament, si nu pot sa imi dau cu parerea daca nici macar nu am jucat in departamente. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Nu am fost nici in factiuni pasnice si chiar nu pot sa imi dau cu parerea.
  • Nume: XRaresX Rank-ul detinut: 6 Numele celui testat: ZEL Data in care testul este sustinut: 25.11.2020 Greseli ( x/3; Admis / Respins😞) Admis 0,5/3 Alte precizari: -
  • PRO, aplicatie bunicica.
  • » Nickname: Vyteron. » Am dat test cu: IMarioSilent » Data in care am dat test: 25.11.2020 » Admis / Respins:  Admis  » Numar greseli (x/3? 0/3.
  • Incepand din data de 25.11.2020 cand Vyteron. a fost promovat la functia de lider National Guard, regula privind corona-virus se aplica in cadrul acestui departament. Jucatorii ce nu fac parte dintr-un departament vor primii o amenda in valoare de 25,000,000$ de catre politistii din departamentele National Guard, respectiv Federal Bureau Of Investigations, daca nu tin masca intre intervalul oral 10:00-16:00. Iar membrii ce fac parte din departamentele National Guard, respectiv Federal Bureau Of Investigations vor primii Faction Warn daca nu au masca pusa in acel interval de timp.
×
×
 • Create New...