Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Raportul de activitate pentru membrii, incepand cu data de 25.11.2020. Rank 1 > 2 = 10 heal-uri - <Faction Warn la neindeplinirea acestuia. Rank 2 > 3 = 8 heal-uri - Faction Warn la neindeplinirea acestuia. Rank 3 > 4 = 6 heal-uri - Faction Warn la neindeplinirea acestuia. Rank 4 > 5 = 4 heal-uri - Faction Warn la neindeplinirea acestuia. Neindeplinirea acestuia duce la FACTION WARN respectiv UNINVITE.
 3. Nickname pe server: Rapp3r[] Ore jucate: 32 de ore De cat timp joci pe server: Joc pe server de 2-3 luni. Varsta reala: 15 ani. Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc CSGO, Rocket League, MTA uneori. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Nu stiu ce voi face. Cea mai mare realizare pe RedTimes: Sa fac level 25 si cativa bani. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Eu am de gand sa bag membri capabili de orice. Ai citit regulamentul liderilor?: Da. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Eu am stat cel mai mult in factiunea FBI si am stat o saptamana. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin am stat o zi in factiune. Am parasit factiunea pentru ca liderul m-a enervat. Ce te deranjeaza cel mai mult la RedTimes?: Pe mine ma deranjeaza la RedTimes activitatea. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Da, cred ca ma voi descurca. Ai fost banat vreodata, daca da? De ce?: Nu am fost banat niciodata. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Pe acest server nu am intrat intr-o mafie. Mie imi plac mafiile, deoarece im place sa trag si cu armele. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Am stat cel mai mult intr-un departament 7 zile. Imi plac departamentele deoarece nu pot intra la jail. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Nu am stat intr-o factiune pasnica.
 4. *** LIDER *** Vyteron. ** CO-LIDER ** M@rinel * TESTERI * - * RESPONSABIL * - * MANAGER * AlexuFCSB Informatii -Înainte de a începe testul verificați dacă acel player este acceptat / nu a mai susținut testul o data. -Este recomandat să aveți: [/pagesize 20], [/tog] la toate chat-urile și bineînțeles [/turn off]. -Trebuie să surprindeți tot testul in poze cu F8 / video. -Trebuie să faceți la fiecare greșeală o poza separat. -Ultima poza o faceți când terminați testul practic și anuntați jucătorul că a trecut / a picat testul. -Testerii inactivi isi vor pierde functia.
 5. Today
 6. Nickname pe server: Crysty.arabu Ore jucate: 44 ore. De cat timp joci pe server: De aproximativ 5 luni. Varsta reala: Am 15 ani. Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc alte jocuri. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Dupa liceu vreau sa urmez o facultate. Cea mai mare realizare pe RedTimes: Nu am avut realizari foarte mari, cea mai mare este rank6 in aceasta mafie fiind Grove Street. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Am de gand sa imi aleg colegii de mafie cum trebuie, nu codati si vreau sa fim cea mai buna mafie de pe server. Ai citit regulamentul liderilor?: Da, l-am citit. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in mafie Grove Street avand 15 zile. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Am stat 5 ore, deoarece ma jignea liderul sa nu ma suporta. Ce te deranjeaza cel mai mult la RedTimes?: Nu ma deranjeaza nimic, este un server bine intretinut. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Deoarece am experienta de pe alte servere si mi-as dori sa am sansa sa fiu si aici pe acest server. Ai fost banat vreodata, daca da? De ce?: Da, pe motiv Speed hack, iar ban-ul a fost acordat aiurea. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?: Am stat cel mai mult 15 zile, deoarece nu am mai avut lider la mafie. Cat despre mafii am o parere foarte buna. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?: Nu, pana acum nu am fost in niciun departament, si nu pot sa imi dau cu parerea daca nici macar nu am jucat in departamente. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Nu am fost nici in factiuni pasnice si chiar nu pot sa imi dau cu parerea.
 7. Nume: XRaresX Rank-ul detinut: 6 Numele celui testat: ZEL Data in care testul este sustinut: 25.11.2020 Greseli ( x/3; Admis / Respins😞) Admis 0,5/3 Alte precizari: -
 8. PRO, aplicatie bunicica.
 9. » Nickname: Vyteron. » Am dat test cu: IMarioSilent » Data in care am dat test: 25.11.2020 » Admis / Respins: Admis » Numar greseli (x/3? 0/3.
 10. Incepand din data de 25.11.2020 cand Vyteron. a fost promovat la functia de lider National Guard, regula privind corona-virus se aplica in cadrul acestui departament. Jucatorii ce nu fac parte dintr-un departament vor primii o amenda in valoare de 25,000,000$ de catre politistii din departamentele National Guard, respectiv Federal Bureau Of Investigations, daca nu tin masca intre intervalul oral 10:00-16:00. Iar membrii ce fac parte din departamentele National Guard, respectiv Federal Bureau Of Investigations vor primii Faction Warn daca nu au masca pusa in acel interval de timp.
 11. Regulamentul departamentelor a fost schimbat, noul regulament chiar aici :
 12. Nickname pe server: niGhT@Revenirea. Ore jucate: 95. De cat timp joci pe server:vro 4 5 luni dar am avut o pauza. Varsta reala: 16 ani. Ce alte jocuri mai joci?: FiveM csgo, fifa, lol, si samp. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Ma voi duce la o facultate ceva. Cea mai mare realizare pe RedTimes: Avere de 5kkk masini si lider vagos + orasul. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Sa iau toate turf-urile. Ai citit regulamentul liderilor?:Da, l-am citit si l-am retinut. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Am fost pe alt server 300 days si rank 6. dar aici am fost in vagos ca lider si am stat 5 zile dupa am renuntat la lider pentru ca am luat orasul si asta mi-am pus ca un punct de reper. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:Los Vagos lider am luat orasul si am renuntat. Ce te deranjeaza cel mai mult la RedTimes?: Nu ma deranjeaza nimic. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Din cauza ca am mai fost lider de mafie si m-am descurcat. Ai fost banat vreodata, daca da? De ce?:Crash TW. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?:Cel mai mult am stat 150 de zile dar nu pe sv asta, parerea mea despre mafii este un buna si as vrea sa nu mai fie multii codati in factiunile de tip mafie. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?:N-am fost in departamente, si am o parere buna factiunii bine organizate. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am fost doar in mafii si hitman nu am fost in factiunii pasnice, am o parere buna si despre factiunile pasnice.
 13. Nickname pe server: niGhT@Revenirea. Ore jucate: 95. De cat timp joci pe server:vro 4 5 luni dar am avut o pauza. Varsta reala: 16 ani. Ce alte jocuri mai joci?: FiveM csgo, fifa, lol, si samp. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Ma voi duce la o facultate ceva. Cea mai mare realizare pe RedTimes: Avere de 5kkk masini si lider vagos + orasul. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Sa iau toate turf-urile. Ai citit regulamentul liderilor?:Da, l-am citit si l-am retinut. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Am fost pe alt server 300 days si rank 6. dar aici am fost in vagos ca lider si am stat 5 zile dupa am renuntat la lider pentru ca am luat orasul si asta mi-am pus ca un punct de reper. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:Los Vagos lider am luat orasul si am renuntat. Ce te deranjeaza cel mai mult la RedTimes?: Nu ma deranjeaza nimic. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Din cauza ca am mai fost lider de mafie si m-am descurcat. Ai fost banat vreodata, daca da? De ce?:Crash TW. Cat ai stat cel mai mult intr-o mafie? Ce parere ai despre mafii?:Cel mai mult am stat 150 de zile dar nu pe sv asta, parerea mea despre mafii este un buna si as vrea sa nu mai fie multii codati in factiunile de tip mafie. Cat ai stat cel mai mult intr-un departament? Ce parere ai despre departamente?:N-am fost in departamente, si am o parere buna factiunii bine organizate. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune pasnica? Ce parere ai despre factiunile pasnice?: Am fost doar in mafii si hitman nu am fost in factiunii pasnice, am o parere buna si despre factiunile pasnice.
 14. Nume si Prenume: Ma numesc Hotescu Stefan. Varsta Reala: Am frumoasa varsta a adolescentei de 16 ani. Nickname de pe joc: Vyteron. Profilul de pe panel: http://redtimes.eu/panel/profile/Vyteron. Ai fost banat pe aceasta comunitate, daca da, spune si motivul banului: Da, am fost banat pentru informatii nefondate, insa presupun ca majoritatea staff-ului stiu motivul banului, din aceasta cauza am luat si unban. De ce ai ales aceasta comunitate?: De 2 ani joc pe comunitate, sau aproximativ 1 an si jumatate, nu mai stiu exact motivul pentru care m-am apucat aici. Descrie-te in minim 150 de cuvinte?: In primul rand, ma numesc Hotescu Stefan, am frumoasa si minutata varsta de 16 ani, sunt o fire foarte haioasa, deobicei fac pe toata lumea din jurul meu sa rada, sa zambeasca, asta este felul meu de a fi. In al doilea rand, pot spune despre mine ca sunt sociabil, fara a fii genul de persoana sa tradeze, mereu m am considerat un membru de elita in gasca mea, pe langa asta imi place foarte mult foarte mult sa inot, sau sa vizitez noi orase, sa descopar locuri noi, locuri neobisnuite sau chiar bantuite. In al treilea rand, va mai pot spune despre mine ca mereu cand mi am propus ceva, m am chinuit pana cand am reusit, iar daca n am reusit, am stiut ce sa fac ca data viitoare sa fie mult mai bine, imi place sa imi invat greselile, sunt constient ca pe tot parcursul vietii mele am facut mult greseli, insa cu timpul am invatat sa fac fata tuturor, fiind persoane, fapte sau greseli. De felul meu nu am fost cu planuri diabolice niciodata, fara ura, am respect pentru cel care ma respecta si merita respectat, de multe ori imi place concurenta, imi place sa simt ca traiesc viata la maxim, adrenalina, mai pe scurt, as vrea sa mi traiesc viata la maxim, la cea mai mare intensitate. Eu unul, consider ca am ajuns la varsta la care sunt pregatit pentru a lua decizii, stiu pe cine sa accept in viata mea, stiu cand un om imi vrea raul, sau cand altul imi vrea binele, totodata ma consider capabil pentru a imi raspunde singur la greselile facute, la care sunt singurul vinovat. Nu am apucat sa va spun despre mine ca sunt un mare fan al fotbalului, chiar daca nu l pratic, imi place sa vizionez toate meciurile, aproximativ toate, cele ce fac parte dintr-un campionat puternic, acesta ar fi un fapt bun, insa din cauza acesteui 'hobby' am inceput sa pierd foarte multi bani la pariurile sportive, ceea ce nu recomand, n am recomandat si nici nu voi recomanda cuiva vreodata, este un joc de noroc pot spune, in care iti pierzi si timpul si banii, pentru a fi o sansa foarte mica de a castiga, niciodata plusul pe care l ai bagat la inceputul lor. Va mai pot spune despre mine ca sunt un mare iubitor de animale, un om ce iubeste animalele si nu le ar face rau niciodata, chiar si in cazul acesta de 'carantina', eu la ora 12:00 in fiecare zi merg cu cainele la plimbare, chiar daca risc o amenda destul de mare. Lucrul ce ma face sa iubesc animalele ar fi faptul ca sunt suflete, ca si noi, desigur, chiar daca nu pot vorbii, ele ne transmit sentimente frumoase zambind sau comportandu-se frumos pe langa noi. Cel mai iubit animal pe care l am avut a fost un catelus, era un Husky Siberian, l am achizitionat la varsta lui de 3 luni, il am chiar si acum, insa pot spune ca amintirile cu el cand era micut, cand alerga prin curte toata ziua, nu le pot uita, este catelul pe care l am iubit cel mai mult, amintirile cele mai frumosae. Pot spune ca anotimpul meu preferat este vara, deoarece e timpul cand vine marea distractie, cand stii ca o sa stai la piscina cu zilele, ca o sa stai noptile pe afara, sau chiar in cluburi, mai pe scurt, vremea bucuriilor. Vara este ceea ce reprezinta distractia pentru orice om, mergand la mare, plimbadu-se cu jetsky-urile, cazandu-se la hotele de lux, cu piscine, in cazul meu, in cazul financiar. Locul pe care il vizitez din cand in cand, nu lunar, odata la 3 sau chiar 4 luni indiferent de anotimp este numit Therme, pot spune ca este o cladire amenajata pentru cei ce vor sa mearga la piscina, avand 2 categorii, una de adulti si copii, alta doar pentru aduliti. Va pot spune ca aceea pentru copii este ca un paradis, cu o piscina imensa, crescand din 50 in 50 de centimetri, pana la 2,50 de metri. Are topogane distractive, unele mici, altele de groaza, in care simti ca esti in lupta cu moarea, dar distractive, afara se afla un jaccuzi cu apa fierbinte, cu sezlong uri in el, din care ies niste bule de aer, total incredibil. Mai multe doresc sa aflitati despre mine pe parcurs. De ce aplici pentru aceasta functie (minim 50 de cuvinte): Am decis sa aplic din nou pentru aceasta functie, deoarece consider ca vreau sa retraiesc senzatia de a ajuta serverul, de a munci mult mai mult pe el, aceasta functie consider ca le inspira si supervizorilor din staff, o incredere in jucatorul ce o detine, pe langa asta este si o munca pe care mi-ar placea sa o dedic zilnic pe server. De ce crezi ca meriti aceasta functie (minim 50 de cuvinte): Eu unul, ma consider pregatit pentru aceasta functie, deoarece am avut in trecut functia asta, am ajuns chiar si la functia de "Co Owner", insa acum mult timp, cum am spus si mai sus, doresc sa retraiesc senzatia de a muncii inapoi pe acest server, acesta cred eu ca este principalul motiv, pe langa acesta, consider ca stiu si serverul aproximativ 100%. De cat timp joci pe server?: Normal de un an si jumatate, insa stiu ca a fost un wipe, totusi, nu mai stiu exact de cat timp, dar de la ultimul wipe, de la ultima deschidere, joc aproximativ constant de atunci, am avut o singura pauza de 3 luni in timpul acesta. Ce te deranjeaza la acest server?: Nimic, este bine pus la punct, un server jucabil. Cu ce te consideri diferit fata de ceilalti aplicanti?: Singurul lucru care ma diferentiaza de ceilalti jucatori, este faptul ca am o experienta acumulata in spatele meu. INTREBARI LEGATE DE SERVER: Cum aplic la helper?: Pentru a aplica la functia de helper ai nevoie de minim 30 de ore jucate si o aplicatie pe forumul nostru. Ce avantaje detine contul Reborn?: Avatajele contului "Reborn" sunt urmatoarele : tag special, acces la [/find] fara jobul "Detective", acces la comenzile [/nos], [/flip], respectiv [/speaker] si achizitionarea MP3-ului din [/shop]. Cum pot obtine contul Reborn?: Iti poti achizitiona contul "Reborn" din [/shop -> Page Two] pentru doar 500 de puncte premium, daca ai minim nivel 50. Cum fac bani pe server?: Poti obtine bani muncind la un job, fiind online la bonusuri, participand la diverse evenimente organizate sau iti poti incerca norocul la casino. Ce avantaje imi aduce JobPack-ul?: Daca achizitionezi JobPack-ul poti beneficia de un ghiozdan in spate si de o suma dubla de bani la job. Cum verific daca am fost acceptat intr-o factiune?: Poti verifica daca ai fost acceptat in respectiva factiune in care ai aflat pe panelul nostru, intrand pe el, apesi pe clopotelul din dreapta sus, iar acolo o sa iti apara notificarile contului tau. Cum deschid un crate?: Pentru a deschide o cutie, tasteaza comanda [/crates] cand esti langa "Crate Place", odata tastand respectiva comanda, va trebui sa alegi o cutie din respectivul meniu. Cum scriu pe chatul VIP?: Pentru a scrie pe acel chat, tasteaza comanda [/vc] daca detii "VIP user". Cum scriu pe chatul PREMIUM?: Pentru a scrie pe acel chat, tasteaza comanda [/pc] daca detii un "Premium Account". Cum ma droghez pe server?: Foloseste comanda [/usedrugs] pentru a face acest lucru. Cat costa un Infernus Souvenir cu Puncte Premium?: Un vehicul de tip "Infernus" cu Souvenir costa 7,000 de puncte premium. Cat costa un Bullet Souvenir cu Puncte Premium?: Un vehicul de tip "Bullet" cu Souvenir costa 5,000 de puncte premium. Cum dau /rob pe server?: Pentru a dat [/rob] trebuie sa fii intr-un business, tastand comanda [/rob] pentru a incepe rob-ul, daca ai minim 10 puncte de rob, sau minim 8 puncte de rob daca detii contul premium, pentru a finaliza rob-ul trebuie sa ajungi in checkpoint-urile aratate pe harta pentrru a primii banii. Cate puncte de rob trebuie sa am pentru a da /rob?: Ai nevoie de minim 10 puncte de rob, in cazul in care detii cont premium, ai nevoie de 8 puncte de rob.
 15. muskNBN

  Evidenta Teste

  » Nickname: MUSKiLANO » Rank: 6 » Nickname-ul celui testat: toniPROXENET » La ce teste a fost supus: teoretic. » Admis/Respins: admis. » Alte precizari: re.
 16. Nickname pe server: jianovsky Ore jucate: 154 de ore jucate De cat timp joc pe server: de 7 Luni joc Pe Redtimes Varsta reala: 15 Ani Ce alte jocuri mai joci?: Doar samp ma joc Ce vei face dupa terminarea liceului?: Dau la facultate cel mai sigur sau chair nu stiu ... Cea mai mare realizează pe RedTimes: ca am fost lider Ballas Family Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa recrutez oameni cu experienta in mafie si activitati Ai citit regulamentul liderilor?: Desigur il stiu foarte bine Cat ai stat cel mai mult mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Aztecas, rank 6, 8days Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Am stat 0 days, finca nu m-am simțit bine în acea factiune Ce te deranjează cel mai mult la RedTimes?: Nu ma deranjează cu nmk Redtimes De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Desigur am si experienta ca si lider.
 17. Nickname pe server: jianovsky Ore jucate: 154 de ore jucate De cat timp joci pe server:de 7 Luni joc Pe Redtimes Varsta reala: 15 Ani Ce alte jocuri mai joci ?: Doar samp ma joc Ce vei face dupa terminarea liceului ?:Dau la facultate cel mai sigur sau chair nu stiu... Cea mai mare realizează pe RedTimes: ca am fost lider Ballas Family Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa recrutez oameni cu experienta in mafie si activi Ai citit regulamentul liderilor ?: desigur il stiu foarte bine Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Aztecas,rank 6 ,8days Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea ?: am stat 0 days , finca nu m-am simțit bine în acea factiune Ce te deranjeaza cel mai mult la RedTimes ?: nu ma deranjează cu nmk Redtimes De ce crezi ca te vei descurca ca lider ?:desigur am si experienta ca si lider.
 18. Stiu ca nu e voie cu culori dar nu am facut cu multe culori + ca am vrut sa arate mai frumos sa se vada raspuns-urile mai clar.
 19. Yesterday
 20. Da, ai dreptatea ta, dar am zis sa fac aplicatia mai frumoasa, nu am cum sa ti schimb parerea aia e.
 21. Spune clar in regulament: FARA CULORI CONTRA
 22. Aplicatii Helper: Pentru a aplica la helper pe acest server aveti nevoie de minim 30 de ore jucate pe server, un last punish curat, sa nu aveti antecedente rele (1 luna+) si o activitate decenta pe server. Modelul de aplicatie va fi mai jos, titlul este unul obligatoriu, modelul fiind: binstar - 500 ore jucate, cine nu respecta acest model va fi din prima respins! Nu faceti 2-3-4 aplicatii la fiecare serie de helperi alesi, faceti una iar noi ne vom uita peste toate aplicatiile. Model Aplicatii Helper: INTREBARI GENERALE: Nume si Prenume: Ma numesc Sali Evren. Varsta Reala: Am minunata varsta de paisprezece ani. Nickname de pe joc: Evren1337. Profilul de pe panel: http://redtimes.eu/panel/profile/Evren1337. Ai fost banat pe aceasta comunitate, daca da, spune si motivul banului: Da, am fost banat de 2 sau 3 ori din cauza unor neintelegeri dintre mine si Ovii, majoritatea STAFF-ului mai vechi cred ca ar trebui sa stie. Dar consider ca banurile nu pot fi luate in considerare odata ce am fost debanat imediat. De ce ai ales aceasta comunitate?: Am ales aceasta comunitate in urma cu mult timp, ma cunosteam cu Ovii si a decis sa colaboreze cu Pingso in urma cu 2-3 ani. Eu cunoscandu-ma cu Ovii am venit in STAFF pe acest server de la data deschiderii 12.12.2018. Si prin 2019 am renuntat la functie, dupa am mai revenit si tot asa pana acum 6 luni de cand ma lasasem serios de SAMP deoarece nu mai aveam timp din cauza scolii. Si uite asa am decis sa revin aici din nou pe comunitate. Descrie-te in minim 150 de cuvinte?: Sunt un baiat de 14 ani, nascut pe data de 6 Octombrie. Am o inaltime de 1,70m, cu parul negru si ochii caprui. Sunt foarte glumet in limita bunului simt, prietenos si ambitios. Imi place sa caut orice ca sa invat cat mai multe despre diferite lucruri, imi place tehnologia informaticii. Sunt din judetul Constanta si sunt elev la Scoala Gimnaziala Marin Sorescu Nr.20 Constanta in clasa a VIII-a. Pentru inceput, imi place ceea ce fac, imi doresc sa devin navigator si sa imi fac cat mai multi prieteni, nu dusmani. Practic fotbalul de 6 ani jumate si KickBoxing de aproximativ 1 an. Imi place sa am cat mai multi prieteni si sa ma inteleg foarte bine cu toti. Nu imi plac oamenii neseriosi si figuranti. Cam atat despre mine. De ce aplici pentru aceasta functie (minim 50 de cuvinte): Deoarece, am mai avut odata functia de helper acum 6 luni si nu am fost constient ca trebuie sa am grija, acum pe parcurs am realizat ca nu mi-a pasat de functie si ca mi-am batut joc de comunitate si vreau sa dovedesc STAFF-ului care ma cunoaste ca mi am schimbat comportamentul cat si caracterul si cred ca se poate si observa chestia asa. As aprecia foarte mult daca mi s ar mai acorda o mica sansa pentru a putea dovedi. Si pot spune ca deja acord tot timpul meu serverului si sunt foarte activ. De ce crezi ca meriti aceasta functie (minim 50 de cuvinte): Nu consider in totalitate ca o merit, vreau doar sa dovedesc ca sunt capabil de aceasta functie si ca mi-am schimbat comportamentul de acum 6 luni. Si doresc sa mi se mai acorde o micuta sansa. Vreau sa ajung departe incepand cu aceasta functie si promit ca voi acorda tot timpul comunitatii si tot respectul. De cat timp joci pe server?: Joc de pe data de 12.12.2018, adica de la deschidere. Ce te deranjeaza la acest server?: Nu ma deranjeaza nimic. Cu ce te consideri diferit fata de ceilalti aplicanti?: Nu ma consider diferit de nimeni, fiecare are o sansa. INTREBARI LEGATE DE SERVER: Cum aplic la helper?: Pentru a aplica la helper pe acest server aveti nevoie de minim 30 de ore jucate pe server, un last punish curat, sa nu aveti antecedente rele (1 luna+) si o activitate decenta pe server. Odata ce indeplinesti aceste conditii poti aplica pe forumul nostru redtimes.eu/forum Ce avantaje detine contul Reborn?: Odata ce ti-ai achizitionat contul Reborn nivelul tau va scadea la 5 si vei avea acces la urmatoarele comenzi: [/find] - fara a detine jobul Detective | [/nos] pentru a adauga nos odata la un minut. | /flip pentru a da flip odata la un minut. Cum pot obtine contul Reborn?: Pentru a achizitiona contul Reborn ai nevoie de 500 puncte premium. Il poti achizitiona din [/Shop]. Cum fac bani pe server?: Pentru a face bani pe server, iti recomand sa incerci lista noastra de joburi, personal iti recomand jobul Fisherman. Ce avantaje imi aduce JobPack-ul?: JobPack iti ofera o suma mai mare de bani la fiecare tura facuta la job. Cum verific daca am fost acceptat intr-o factiune?: Poti verifica acest lucru accesand panelul nostru. (redtimes.eu/panel) Cum deschid un crate?: Pentru a deschide un crate trebuie sa te aflii in locatia potrivita. Poti folosi comanda [/crates] odata ce esti la locul potrivit. Odata la 4 paydayuri ai de deschis 'Time Crate'. Cum scriu pe chatul VIP?: Pentru a face acest lucru tasteaza comanda [/vc] daca detii cont vip. Cum scriu pe chatul PREMIUM?: Pentru a face acest lucru tasteaza comanda [/pc] daca detii cont premium. Cum ma droghez pe server?: Pentru a face acest lucru tasteaza comanda [/usedrugs] daca detii droguri la tine. Cat costa un Infernus Souvenir cu Puncte Premium?: Infernus Souvenir costa 7.000 puncte premium. Cat costa un Bullet Souvenir cu Puncte Premium?: Bullet Souvenir costa 5.000 puncte premium. Cum dau /rob pe server?: Foloseste comanda /rob aflandu-te intr-un bussines. Cate puncte de rob trebuie sa am pentru a da /rob?: Ai nevoie de minim 10 puncte. Daca mi a-ti mai acorda inca o sansa as aprecia enorm de mult vreau sa demonstrez ca m-am schimbat si ca pot tine de functie foarte mult.
 23. Nickname pe server:SantaKerx Ore jucate: 20. De cat timp joci pe server: De 1 luna, doar ca de pe alt cont. Varsta reala: 15 ani. Ce alte jocuri mai joci?: Mai joc Minecraft si CS 1.6 Ce vei face dupa terminarea liceului?: O sa ma inscriu la o facultate, si o sa ma angajez. Cea mai mare realizare pe RedTimes: Cand am intrat in FBI. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: O sa respect regulile, si o sa fac sedintele cat mai bune. Ai citit regulamentul liderilor?: Da. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Am avut doar o factiune, si nu pot specifica, dar am experienta. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai putin intr-o factiune am stat 1 zi, si am parasit factiunea pentru ca voiam sa intru in hitman, dar au fost inchise aplicatiile. Ce te deranjeaza cel mai mult la RedTimes?: Nimic. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am foarte multa experienta, si consider ca nu o sa am nici o sanctiune.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...