Jump to content
Sign in to follow this  
D3nisSNN.Quin

cerere D3nisSNN.Quin 148.30h jucate

Recommended Posts

Cum te numesti? Denis
Ce varsta ai? 12 ani
De unde esti? Vaslui
Ce planuri ai pe viitor? sa detin candva o familie frumoasa,sa fac cele 12 clase 
Cateva cuvinte despre tine: sunt o persoana cu bunul simt,cate odata mai sunt si glumet,ma joc non-stop la pc si imi place sa ajut oamenii 'sarmani'


Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)? ma deferentiez ca lucrul in care ca stiu sa respect unii oameni si ca vreau sa fiu cat mai calm 
Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) 5-7 ore pe zi joc si panel verific mai mereu. fac 5-7 ore pe zi pe sv si pe panel mai trag cate un ochi sa vad ce se mai adauga mai mereu.


IN JOC:

(!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat.
Profil cont (link panel):http://panel.redtimes.eu/profile/D3nisSNN.Quin

Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie):D3nisSNN
De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate? ca am auzit foarte multe despre server si ca il urmaream pe pingso de mai demult si am vazut si de la el si mi s-a parut foarte tare sv-ul
De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper? nu cred ca is potrivit dar am vazut ca multi prieteni mi-au spus sa fac si eu aplicatie helper poate ajung.
Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)?ma deferentiez in modul ca stiu sa respect unele lucruri,inteleg unele persoane ce au nevoie de ajutor.
Ai citit si retinut regulamentul general? da am citit,dar mai am multe de invatat pe parcurs daca ma ve-ti promova la functia de helper.
Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei? desigur ca da!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...