Jump to content

WanZ

Members
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cum te numesti? Ma numesc Liviu. Ce varsta ai? 17 De unde esti? Din moldova insa locuiesc in Germania de 3 ani fac 4 ani in 3 luni. Ce planuri ai pe viitor? Pe viitor as vrea sa devin un avocat de succes si sa-mi construiesc o cariera. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Liviu am varsta de 17 ani. Sunt un baiat calm cu capul pe umeri. Imi place sa calatoresc, si sa-mi fac prieteni noi. Si sa cunosc lume noua. Sunt un baiat cu simtul umorului insa sunt serios cand este nevoie. Imi place foarte mult basket-ul fac basket de 2 ani, insa am si facut fotbal un 1 an. Si sunt pasionat de masini. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)? Nu am ceva diferit insa am un comportament foarte bun. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel): http://panel.redtimes.eu/profile/WanZVsCodati Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): WanZVsCodati De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate? Am descis sa joc pe acest server la inceput doar pentru mafii insa dupa am realizat ca este un server foarte distractiv cu playeri foarte buni. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper? Pentru ca am mai fost helper pe alte servere si personal cred ca ma descurc. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)? Pentru ca am mai fost helper pe alte servere si consider ca ma pot descurca. Ai citit si retinut regulamentul general? Da. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei? Normal.
 2. Cum te numesti? Ma numesc Liviu. Ce varsta ai? 17 De unde esti? Din moldova insa locuiesc in Germania de 3 ani fac 4 ani in 3 luni. Ce planuri ai pe viitor? Pe viitor as vrea sa devin un avocat de succes si sa-mi construiesc o cariera. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Liviu am varsta de 17 ani. Sunt un baiat calm cu capul pe umeri. Imi place sa calatoresc, si sa-mi fac prieteni noi. Si sa cunosc lume noua. Sunt un baiat cu simtul umorului insa sunt serios cand este nevoie. Imi place foarte mult basket-ul fac basket de 2 ani, insa am si facut fotbal un 1 an. Si sunt pasionat de masini. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)? Nu am ceva diferit insa am un comportament foarte bun. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel): http://panel.redtimes.eu/profile/WanZVsCodati Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): WanZVsCodati De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate? Am descis sa joc pe acest server la inceput doar pentru mafii insa dupa am realizat ca este un server foarte distractiv cu playeri foarte buni. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper? Pentru ca am mai fost helper pe alte servere si personal cred ca ma descurc. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)? Pentru ca am mai fost helper pe alte servere si consider ca ma pot descurca. Ai citit si retinut regulamentul general? Da. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei? Normal.
 3. Cum te numesti? Ma numesc Liviu. Ce varsta ai? 17 De unde esti? Din moldova insa locuiesc in Germania de 3 ani fac 4 ani in 3 luni. Ce planuri ai pe viitor? Pe viitor as vrea sa devin un avocat de succes si sa-mi construiesc o cariera. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Liviu am varsta de 17 ani. Sunt un baiat calm cu capul pe umeri. Imi place sa calatoresc, si sa-mi fac prieteni noi. Si sa cunosc lume noua. Sunt un baiat cu simtul umorului insa sunt serios cand este nevoie. Imi place foarte mult basket-ul fac basket de 2 ani, insa am si facut fotbal un 1 an. Si sunt pasionat de masini. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)? Nu am ceva diferit insa am un comportament foarte bun. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel): http://panel.redtimes.eu/profile/WanZVsCodati Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): WanZVsCodati De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate? Am descis sa joc pe acest server la inceput doar pentru mafii insa dupa am realizat ca este un server foarte distractiv cu playeri foarte buni. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper? Pentru ca am mai fost helper pe alte servere si personal cred ca ma descurc. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)? Pentru ca am mai fost helper pe alte servere si consider ca ma pot descurca. Ai citit si retinut regulamentul general? Da. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei? Normal.
 4. Cum te numesti? Ma numesc Liviu. Ce varsta ai? 17 De unde esti? Din moldova insa locuiesc in Germania de 3 ani fac 4 ani in 3 luni. Ce planuri ai pe viitor? Pe viitor as vrea sa devin un avocat de succes si sa-mi construiesc o cariera. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Liviu am varsta de 17 ani. Sunt un baiat calm cu capul pe umeri. Imi place sa calatoresc, si sa-mi fac prieteni noi. Si sa cunosc lume noua. Sunt un baiat cu simtul umorului insa sunt serios cand este nevoie. Imi place foarte mult basket-ul fac basket de 2 ani, insa am si facut fotbal un 1 an. Si sunt pasionat de masini. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)? Nu am ceva diferit insa am un comportament foarte bun. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel): http://panel.redtimes.eu/profile/WanZVsCodati Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): WanZVsCodati De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate? Am descis sa joc pe acest server la inceput doar pentru mafii insa dupa am realizat ca este un server foarte distractiv cu playeri foarte buni. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper? Pentru ca am mai fost helper pe alte servere si personal cred ca ma descurc. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)? Pentru ca am mai fost helper pe alte servere si consider ca ma pot descurca. Ai citit si retinut regulamentul general? Da. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei? Normal.
 5. Cum te numesti? Ma numesc Liviu. Ce varsta ai? 17 De unde esti? Din moldova insa locuiesc in Germania de 3 ani fac 4 ani in 3 luni. Ce planuri ai pe viitor? Pe viitor as vrea sa devin un avocat de succes si sa-mi construiesc o cariera. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Liviu am varsta de 17 ani. Sunt un baiat calm cu capul pe umeri. Imi place sa calatoresc, si sa-mi fac prieteni noi. Si sa cunosc lume noua. Sunt un baiat cu simtul umorului insa sunt serios cand este nevoie. Imi place foarte mult basket-ul fac basket de 2 ani, insa am si facut fotbal un 1 an. Si sunt pasionat de masini. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)? Nu am ceva diferit insa am un comportament foarte bun. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel): http://panel.redtimes.eu/profile/WanZVsCodati Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): WanZVsCodati De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate? Am descis sa joc pe acest server la inceput doar pentru mafii insa dupa am realizat ca este un server foarte distractiv cu playeri foarte buni. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper? Pentru ca am mai fost helper pe alte servere si personal cred ca ma descurc. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)? Pentru ca am mai fost helper pe alte servere si consider ca ma pot descurca. Ai citit si retinut regulamentul general? Da. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei? Normal.
 6. Sugestie: 1. Sa se bage arma TEC-9 in mafii de la rank 6 + 2. Sa pot crea o arma cu materiale folosind comanda /creategun. 3. Sa poti bloca chat-ul factiunii si sa poata vorbii doar liderul si co-liderul. 4. Sa poti sa schimbi numele rank-urilor. De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie serverului?: Pentru ca mafiotii o sa poata sa isi creaza o arma cand nu mai are gloante sau nu are rankul necesar pentru a lua arma respectiva. TEC-9 este de mare folos pentru ca se trage foarte usor cu acea arma. Alte detalii: Bafta in cotinuare sper sa se faca acest uptade.
 7. Sugestie: 1. Sa se bage arma TEC-9 in mafii de la rank 6 + 2. Sa pot crea o arma cu materiale folosind comanda /creategun. 3. Sa poti bloca chat-ul factiunii si sa poata vorbii doar liderul si co-liderul. 4. Sa poti sa schimbi numele rank-urilor. De ce crezi ca ar fi de folos aceasta sugestie serverului?: Pentru ca mafiotii o sa poata sa isi creaza o arma cand nu mai are gloante sau nu are rankul necesar pentru a lua arma respectiva. TEC-9 este de mare folos pentru ca se trage foarte usor cu acea arma. Alte detalii: Bafta in cotinuare sper sa se faca acest uptade.
 8. Nick: WanZ Rank: 7 Am dat test cu: CROW.[] Rezultatul probei de regulament(x/3): 0/3 Rezultatul probei de arme (x/y): Nu a fost nevoie. Rezultat: Picat / Admis: Admis Dovezi: https://imgur.com/a/Q7D4l02 https://imgur.com/Wcarqyx https://imgur.com/PFZ5zI5
 9. Nick: WanZ Rank: 7 Am dat test cu: CROW.[] Rezultatul probei de regulament(x/3): 0/3 Rezultatul probei de arme (x/y): Nu a fost nevoie. Rezultat: Picat / Admis: Admis Alte precizari: Succes.
 10. WanZ

  Evidenta Teste

  » Nickname: WanZ » Rank: 6 » Nickname-ul celui testat: dragoninfinite » La ce teste a fost supus: Teoretic » Admis/Respins: Admis » Alte precizari: Bafta lui.
 11. WanZ

  Evidenta Teste

  » Nickname: WanZ » Rank: 6 » Nickname-ul celui testat: Vlad@BDT » La ce teste a fost supus: Teoretic » Admis/Respins: Admis » Alte precizari: Nu.
 12. WanZ

  Evidenta Teste

  » Nickname: WanZ » Rank: 6 » Nickname-ul celui testat: Dr0G » La ce teste a fost supus: Teoretic » Admis/Respins: Admis » Alte precizari: Nu.
 13. WanZ

  Evidenta Teste

  » Nickname: WanZ » Rank: 6 » Nickname-ul celui testat: DezZHD » La ce teste a fost supus: Teoretic » Admis/Respins: Admis » Alte precizari: Nu ca e nab.
 14. WanZ

  Evidenta Teste

  » Nickname: WanZ » Rank: 6 » Nickname-ul celui testat: CROCOZAUR. » La ce teste a fost supus: Teoretic » Admis/Respins: Admis » Alte precizari: Bafta lui.
×
×
 • Create New...