Jump to content

Boddy

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Boddy

 • Birthday 09/14/2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Momentan serverul nostru are nevoie de alte upgrade-uri mult mai importante. Quest-urile mi se par bine amplasate acolo, nu s-a plans nimeni pana acum.
 2. VIATA REALA: Cum te numesti?: Roman Bogdan. Ce varsta ai?: 20 de ani. De unde esti?: Tecuci ( GL ) Ce planuri ai pe viitor?: Sunt la scoala privata "C.F.R" pentru functia de "mecanic" pe locomotiva. Cateva cuvinte despre tine: Numele meu este Bogdan, prietenii imi spun ( Boddy ) si am varsta de 20 ani. Vin din orasul Tecuci, judetul Galati. Pot spune despre mine ca sunt un baiat sociabil, indraznet, ambitios, o fire realista, energica, prietenoasa si cu bun simt. De fel, nu-mi plac scandalurile sau alte chestii de genul acesta si nu sufar dupa aroganti. Am respect fata de sine si fata de ceilalti care si ei au asta pentru mine. Imi place sa rad, sa glumesc si sa ajut cum, cat si cand pot. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)?: Da, stiu sa ma integrez foarte usor intr-un grup, sunt "bagacios" in sensul bun al cuvantului, ma integrez usor intr-un grup de oameni noi si-mi place sa fac lumea sa zambeasca pe langa mine pentru a le crea o stare de confort cand sunt prin prejurul meu. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.): Da, consider ca imi pot imparti timpul saptamanal pentru aceasta functie fara sa dau gres. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel): Momentan panel-ul nu lucreaza, cand isi revine las edit cu link-ul de la panel. Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): Boddy. De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate?: Majoritatea prietenilor mei sunt aici pe server si m-am gandit sa vin sa ma distrez si eu cu ei. Comunitatea asta o stiu de mult timp si-am vazut ca inca sta pe picioare si mi-am zis ca daca vin pe server si vreau sa ma apuc nu este o pierdere de timp, si nu este. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper?: Deoarece am o experienta vasta in domeniu, am rabdare si capacitatea de a intelege newber-ul si de-al ajuta oricand cu cea mai mare rabdare si placere. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)?:Ies in evidenta cum sunt eu defapt, nu ma dau cine nu sunt si playerii simt asta si cred ca asta au apreciat la mine. Ai citit si retinut regulamentul general?: Da, evident. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei?:Da, sunt constient de acest amanunt.
 3. Boddy

  Sugestie Forum

  Pro, probabil cand o sa se gaseasca mai multi doritoti pentru functia ''Designer'' o sa se faca si aceasta sectiune.
 4. Pro, de-asta sunt materialele.
 5. Boddy

  Sugestie CoVid-19

  Pro, nu neaparat doar in Paramedic Department, pot fi beneficii si in alte factiuni pentru a le populariza.
 6. Contra, toti au drept la raport.
 7. Boddy

  Sugestie Retire

  Sa zicem ca este o sugestie buna dar serverul momentan are nevoie de alte upgrade-uri mai importante.
 8. Boddy

  Propunere - case

  Pro si-asa sunt putine si majoritatea caselor sunt luate de cei care au 7 conturi si raman parloaga. Se stiu ei.
 9. VIATA REALA: Cum te numesti?: Roman Bogdan. Ce varsta ai?: 20 de ani. De unde esti?: Tecuci ( GL ) Ce planuri ai pe viitor?: Sunt la scoala privata "C.F.R" pentru functia de "mecanic" pe locomotiva. Cateva cuvinte despre tine: Numele meu este Bogdan, prietenii imi spun ( Boddy ) si am varsta de 20 ani. Vin din orasul Tecuci, judetul Galati. Pot spune despre mine ca sunt un baiat sociabil, indraznet, ambitios, o fire realista, energica, prietenoasa si cu bun simt. De fel, nu-mi plac scandalurile sau alte chestii de genul acesta si nu sufar dupa aroganti. Am respect fata de sine si fata de ceilalti care si ei au asta pentru mine. Imi place sa rad, sa glumesc si sa ajut cum, cat si cand pot. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)?: Da, stiu sa ma integrez foarte usor intr-un grup, sunt "bagacios" in sensul bun al cuvantului, ma integrez usor intr-un grup de oameni noi si-mi place sa fac lumea sa zambeasca pe langa mine pentru a le crea o stare de confort cand sunt prin prejurul meu. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.): Da, consider ca imi pot imparti timpul saptamanal pentru aceasta functie fara sa dau gres. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel): Momentan panel-ul nu lucreaza, cand isi revine las edit cu link-ul de la panel. Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): Boddy. De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate?: Majoritatea prietenilor mei sunt aici pe server si m-am gandit sa vin sa ma distrez si eu cu ei. Comunitatea asta o stiu de mult timp si-am vazut ca inca sta pe picioare si mi-am zis ca daca vin pe server si vreau sa ma apuc nu este o pierdere de timp, si nu este. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper?: Deoarece am o experienta vasta in domeniu, am rabdare si capacitatea de a intelege newber-ul si de-al ajuta oricand cu cea mai mare rabdare si placere. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)?:Ies in evidenta cum sunt eu defapt, nu ma dau cine nu sunt si playerii simt asta si cred ca asta au apreciat la mine. Ai citit si retinut regulamentul general?: Da, evident. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei?:Da, sunt constient de acest amanunt.
×
×
 • Create New...