Jump to content

Andrey.exe

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Cum te numesti? Ma numesc Andrei. Ce varsta ai? Am vrasta frumoasa de 15. De unde esti? Locuiesc in Iasi. Ce planuri ai pe viitor? Planurile mele pe viitor sunt sa devin admin. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Andrei si am vârsta de 15 ani. Sunt o persoana sociabila, îmi fac foarte usor prieteni si ma integrez usor în grupuri. Îmi place sa glumesc si sa gust glumele facute de cei din jurul meu, însa devin foarte serios când vine vorba de responsabilitate. Sunt organizat, nu încep un lucru fara sa îl termin, îmi rezolv problemele încet si cu succes. Sunt o fire calma, nu obisnuiesc sa îi deranjez pe cei din jur, dar nu suport sa fiu calcat tare pe coada. Trec cu vederea peste micile "glume" spuse de mine, dar nu suport sa se lege cineva de familia mea pentru ca "Familia mea este viata mea". Decât sa ma iau la cearta cu ceilalti, prefer sa îmi vad de treaba mea si sa îi ignor. Nu suport persoanele care nu au un comportament adecvat, adica mai bine zis, au fost crescuti într-un mediu mai de "gasca", acele persoane care înjura la unul din doua cuvinte, persoanele care nu stiu ce este respectul. “Respecta si vei fi respectat” este motto-ul pe care îl urmez, respect atât oamenii care îmi sunt inferiori, cât si superiorii mei. Timpul liber mi-l petrec în general cu prietenii, iesind în oras sau pe PC. Stiu sa fac diferenta dintre viata reala si viata virtuala, lucru pe care nu toata lumea o face din câte am observat. Nu-mi place sa stau degeaba sau sa nu fac nimic, de aceea de cele mai multe ori când ma plictisesc de ceva "schimb planul". Aceasta este descrierea mea. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)? Nimic. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel):http://panel.redtimes.eu/profile/Andrey.exe Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): Pe acest server activez sub numele de Andrey.exe De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate? Pentru ca imi place server-ul si pe alte servere sunt putini playeri etc. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper? Pentru ca nu am fost niciodata helper si vreau sa vad cu este sa fii helper dar si admin. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)? Nimic. Ai citit si retinut regulamentul general? Da, am citit. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei? Dsigur.
 2. Cum te numesti? Ma numesc Andrei. Ce varsta ai? Am vrasta frumoasa de 15 ani fac 16 peste 8zile. De unde esti? Locuiesc in Iasi. Ce planuri ai pe viitor? Planurile mele pe viitor sunt sa devin admin. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Andrei si am vârsta de 15 ani. Sunt o persoana sociabila, îmi fac foarte usor prieteni si ma integrez usor în grupuri. Îmi place sa glumesc si sa gust glumele facute de cei din jurul meu, însa devin foarte serios când vine vorba de responsabilitate. Sunt organizat, nu încep un lucru fara sa îl termin, îmi rezolv problemele încet si cu succes. Sunt o fire calma, nu obisnuiesc sa îi deranjez pe cei din jur, dar nu suport sa fiu calcat tare pe coada. Trec cu vederea peste micile "glume" spuse de mine, dar nu suport sa se lege cineva de familia mea pentru ca "Familia mea este viata mea". Decât sa ma iau la cearta cu ceilalti, prefer sa îmi vad de treaba mea si sa îi ignor. Nu suport persoanele care nu au un comportament adecvat, adica mai bine zis, au fost crescuti într-un mediu mai de "gasca", acele persoane care înjura la unul din doua cuvinte, persoanele care nu stiu ce este respectul. “Respecta si vei fi respectat” este motto-ul pe care îl urmez, respect atât oamenii care îmi sunt inferiori, cât si superiorii mei. Timpul liber mi-l petrec în general cu prietenii, iesind în oras sau pe PC. Stiu sa fac diferenta dintre viata reala si viata virtuala, lucru pe care nu toata lumea o face din câte am observat. Nu-mi place sa stau degeaba sau sa nu fac nimic, de aceea de cele mai multe ori când ma plictisesc de ceva "schimb planul". Aceasta este descrierea mea. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)? Nimic. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel):http://panel.redtimes.eu/profile/Andrey.exe Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): Pe acest server activez sub numele de Andrey.exe. De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate? Pentru ca imi place server-ul si pe alte servere sunt putini playeri etc. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper? Pentru ca nu am fost niciodata helper si vreau sa vad cu este sa fii helper dar si admin. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)? Nimic. Ai citit si retinut regulamentul general? Da, am citit. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei? Dsigur.
 3. um te numesti? Ma numesc Andrei. Ce varsta ai? Am vrasta frumoasa de 13 ani. De unde esti? Locuiesc in Iasi. Ce planuri ai pe viitor? Planurile mele pe viitor sunt sa devin admin. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Andrei si am vârsta de 13 ani. Sunt o persoana sociabila, îmi fac foarte usor prieteni si ma integrez usor în grupuri. Îmi place sa glumesc si sa gust glumele facute de cei din jurul meu, însa devin foarte serios când vine vorba de responsabilitate. Sunt organizat, nu încep un lucru fara sa îl termin, îmi rezolv problemele încet si cu succes. Sunt o fire calma, nu obisnuiesc sa îi deranjez pe cei din jur, dar nu suport sa fiu calcat tare pe coada. Trec cu vederea peste micile "glume" spuse de mine, dar nu suport sa se lege cineva de familia mea pentru ca "Familia mea este viata mea". Decât sa ma iau la cearta cu ceilalti, prefer sa îmi vad de treaba mea si sa îi ignor. Nu suport persoanele care nu au un comportament adecvat, adica mai bine zis, au fost crescuti într-un mediu mai de "gasca", acele persoane care înjura la unul din doua cuvinte, persoanele care nu stiu ce este respectul. “Respecta si vei fi respectat” este motto-ul pe care îl urmez, respect atât oamenii care îmi sunt inferiori, cât si superiorii mei. Timpul liber mi-l petrec în general cu prietenii, iesind în oras sau pe PC. Stiu sa fac diferenta dintre viata reala si viata virtuala, lucru pe care nu toata lumea o face din câte am observat. Nu-mi place sa stau degeaba sau sa nu fac nimic, de aceea de cele mai multe ori când ma plictisesc de ceva "schimb planul". Aceasta este descrierea mea. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)? Nimic. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel):http://panel.redtimes.eu/profile/Andrey.exe Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): Pe acest server activez sub numele de Andrey.exe. De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate? Pentru ca imi place server-ul si pe alte servere sunt putini playeri etc. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper? Pentru ca nu am fost niciodata helper si vreau sa vad cu este sa fii helper dar si admin. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)? Nimic. Ai citit si retinut regulamentul general? Da, am citit. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei? Dsigur.
 4. Cum te numesti? Ma numesc Andrei. Ce varsta ai? Am vrasta frumoasa de 13 ani. De unde esti? Locuiesc in Iasi. Ce planuri ai pe viitor? Planurile mele pe viitor sunt sa devin admin. Cateva cuvinte despre tine: Salut ma numesc Andrei am varsta frumoasa de 13 ani si locuiesc in Iasi.Sunt un baiat cu ce sapte ani de acasa. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)? Nimic. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel):http://panel.redtimes.eu/profile/Andrey.exe Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): Pe acest server activez sub numele de Andrey.exe. De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate? Pentru ca imi place server-ul si pe alte servere sunt putini playeri etc. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper? Pentru ca nu am fost niciodata helper si vreau sa vad cu este sa fii helper dar si admin. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)? Nimic. Ai citit si retinut regulamentul general? Da, am citit. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei? Dsigur.
 5. Cum te numesti? Ma numesc Andrei. Ce varsta ai? Am vrasta frumoasa de 13 ani. De unde esti? Locuiesc in Iasi. Ce planuri ai pe viitor? Planurile mele pe viitor sunt sa devin admin. Cateva cuvinte despre tine: Salut ma numesc Andrei am varsta frumoasa de 13 ani si locuiesc in Iasi.Sunt un baiat cu ce sapte ani de acasa. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)? Nimic. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel):http://panel.redtimes.eu/profile/Andrey.exe Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): Pe acest server activez sub numele de Andrey.exe. De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate? Pentru ca imi place server-ul si pe alte servere sunt putini playeri etc. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper? Pentru ca nu am fost niciodata helper si vreau sa vad cu este sa fii helper dar si admin. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)? Nimic. Ai citit si retinut regulamentul general? Da, am citit. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei? Dsigur.
 6. Cum te numesti? Ma numesc Andrei. Ce varsta ai? Am varsta de 13 ani. De unde esti? Sunt din Iasi. Ce planuri ai pe viitor? Planurile mele pe viitor sunt sa devin admin. Cateva cuvinte despre tine: Salut ma numesc Andrei am varsta frumoasa de 13 ani locuiesc in Iasi. Sunt un baiat cu cei saote ani de acasa. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)? Nimica. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) Desigur
 7. Cum te numesti? Ma numesc Andrei. Ce varsta ai? Am varsta de 13 ani. De unde esti? Sunt din Iasi. Ce planuri ai pe viitor? Planurile mele pe viitor sunt sa devin admin. Cateva cuvinte despre tine: Salut ma numesc Andrei am varsta frumoasa de 13 ani locuiesc in Iasi. Sunt un baiat cu cei saote ani de acasa. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)? Nimica. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) Desigur
 8. Cum te numesti?Ma numesc Andrei. Ce varsta ai?Am varsta de 13 ani. De unde esti?Locuiesc in Iasi. Ce planuri ai pe viitor?Sa devine helper 3 Cateva cuvinte despre tine:Salut ma numesc Andrei am varsta de 13 si locuiesc in Iasi si sunt un baiat cu cei sapte ani de acasa. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)?Nimic. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.)Desigur
×
×
 • Create New...