Jump to content

DeLuX

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am parcat infernus-ul in garaj, cand i-am dat tow nu mi-l mai da acolo, am dat find car si in locatia aia mi l-a dat dar acesta nu era acolo. Dovezi : https://ibb.co/fnLRdsQ | https://ibb.co/mX2XBbz
 2. Nickname pe server: DeLuX Ore jucate: 247. De cat timp joci pe server: De 1 an. Varsta reala: Am varsta de 17 ani. Ce alte jocuri mai joc?: Mai joc CS:GO, FiveM, Fortnite, Fall Guys . Ce vei face dupa terminarea liceului?: Voi incerca inscrierea intr-o facultate specializata pe categoria de tehnologica(IT). Cea mai mare realizare pe redtimes?: Intrarea in functia de helper. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Mai multa activitate, recrutare si prezenta in momentele proaste. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Cel mai mult am stat in Hitman Agency, avand rank 6 si petrecand 2 saptamani. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cel mai mult am stat in Hitman Agency iar din aceasta am iesit din cauza unei certe cu lider-ul. Ce te deranjeaza cel mai mult la redtimes?: Spam-ul exagerat de pe comanda /wt | /vc . De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Sincer da, din cauza experientei , activitati si seriozitatea.
 3. Am uitat sa precizez, contul meu de pe panel este : http://panel.redtimes.eu/profile/DeLuX .
 4. VIATA REALA: Cum te numesti?: Ma numesc Gogean Marian. Ce varsta ai?: Am varsta de 17 ani. De unde esti?: Din comuna Campuri, jud. Vrancea. Ce planuri ai pe viitor?: Sa termin liceul, sa iau bacalaureatul si sa ma angajez la Ubisoft. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Marian, am varsta de 17 ani, sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa, sunt o fire puternica si nu cedez usor. Stiu sa muncesc in echipa foarte bine, sunt o persoana sincera, cinstita si sociabila. Imi plac persoanele cu care pot sa am o discutie calma. Nu-mi place minciuna, prostia si persoanele care se dau mai importante decat restul lumii. Deobicei ma acomodez repede intr-un nou colectiv. Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur, pun suflet in tot ce fac si pot promite cand mi se acorda o sansa nu o dau in bara. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)?: Seriozitatea si indulgenta. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel): Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): Nickname-ul meu este `DeLuX`. De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate?: Deoarece este unul dintre cele mai putine servere pe care le-am vazut cu staff-ul atat de matur si binevoit. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper?: Deoarece am o experienta extrem de mare si frumoasa in categoria de `Staff`. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)?: Singurul lucru care il pot diferentia este activitatea. Ai citit si retinut regulamentul general?: Bineinteles. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei?: Da.
 5. VIATA REALA: Cum te numesti?: Mă numesc Gogean Marian. Ce varsta ai?: Am vârsta de 16 ani si jumatate. De unde esti?: Sunt din municipiul Focsani, Judetul Vrancea. Ce planuri ai pe viitor?: Sa termin liceul (MATE-INFO) iar apoi sa incerc cariera de IT. Cateva cuvinte despre tine: Mă numesc Gogean Marian, am vârsta de 16 ani și jumătate, sunt un băiat cu cei 7 ani de acasă, sunt o fire puternică si nu cedez ușor. Știu sa muncesc in echipă foarte bine, sunt o persoană sincera, cinstită și sociabilă. Îmi plac persoanele cu care pot avea o discuție calmă. Nu-mi place minciuna, prostia și persoanele care se dau mai importante decat restul lumii. Deobicei mă acomodez repede într-un grup nou. Imi place sa fiu punctual și corect cu toți cei din jur, pun suflet in tot ceea ce fac. Deobicei când mi se acorda o sansa nu o dau in bară. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)?: Seriozitatea si calmul. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.): Bineînțeles. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel): http://panel.redtimes.eu/profile/DeLuX Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): Nickname-ul meu este: DeLuX . De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate?: Din cauza staff-ului capabil si modul de joc destul de bun. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper?: Nu ma pot considera potrivit. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)?: Niciunul , in intermediul Online suntem aceasi persoana, nimeni cu sanse mai mari sau mici. Ai citit si retinut regulamentul general?: Bineînțeles. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei?: Desigur.
 6. VIATA REALA: Cum te numesti?: Ma numesc Gogean Marian. Ce varsta ai?: Am varsta de 16 ani. De unde esti?: Sunt din municipiul Focsani, judetul Vrancea. Ce planuri ai pe viitor?: Sa termin liceul, facultatea iar dupa sa incerc jobul de IT ! Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Marian,am 16 ani,sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa,sunt o fire puternica si nu cedez usor.Stiu sa muncesc in echipa foarte bine ,sunt o persoana sincera ,cinstita si sociabila.Imi plac persoanele cu care pot sa am o discutie calma.Nu-mi place minciuna,prostia si persoanele care se dau mai importante decat restul lumii.Deobicei ma acomodez repede intr-un grup nou.Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur,pun suflet in tot ceea ce fac.Deobicei cand mi se acorda sanse nu o dau in bara, iar visul meu cel mai mare este sa am jobul de IT! Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)?: Maturitatea si timpul liber. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.): Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel): http://panel.redtimes.eu/profile/DeLuX Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): Nickname-ul meu este DeLuX. De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate?: Deoarece acest GameMode este unul extrem de unic si staff extrem de capabil. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper?: Nu ma pot exprima ca sunt potrivit! Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)?: Nimic, toti in intermediul Online avem aceleasi sanse. Ai citit si retinut regulamentul general?: Bineinteles. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei?: Da.
 7. DeLuX

  Arda

  PRO , dar sa pui la titlu numele tau si orele [ex: Arda - 200 de ore].
 8. VIATA REALA: Cum te numesti?: Ma numesc Gogean Marian. Ce varsta ai?: Am varsta de 16 ani. De unde esti?: Sunt din municipiul Focsani, judetul Vrancea. Ce planuri ai pe viitor?: Sa termin liceul, facultatea iar dupa sa incerc jobul de IT ! Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Marian,am 16 ani,sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa,sunt o fire puternica si nu cedez usor.Stiu sa muncesc in echipa foarte bine ,sunt o persoana sincera ,cinstita si sociabila.Imi plac persoanele cu care pot sa am o discutie calma.Nu-mi place minciuna,prostia si persoanele care se dau mai importante decat restul lumii.Deobicei ma acomodez repede intr-un grup nou.Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur,pun suflet in tot ceea ce fac.Deobicei cand mi se acorda sanse nu o dau in bara, iar visul meu cel mai mare este sa am jobul de IT! Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)?: Maturitatea si timpul liber. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.): Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel): http://panel.redtimes.eu/profile/DeLuX Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): Nickname-ul meu este DeLuX. De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate?: Deoarece acest GameMode este unul extrem de unic si staff extrem de capabil. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper?: Nu ma pot exprima ca sunt potrivit! Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)?: Nimic, toti in intermediul Online avem aceleasi sanse. Ai citit si retinut regulamentul general?: Bineinteles. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei?: Da.
 9. VIATA REALA: Cum te numesti?: Ma numesc Gogean Marian. Ce varsta ai?: Am varsta de 17 ani. De unde esti?: Sunt din municipiul Focsani judetul Vrancea. Ce planuri ai pe viitor?: Sa devin helper pe aceasta comunitate sau chiar administrator. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Marian,am 17 ani,sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa,sunt o fire puternica si nu cedez usor.Stiu sa muncesc in echipa foarte bine ,sunt o persoana sincera ,cinstita si sociabila.Imi plac persoanele cu care pot sa am o discutie calma.Nu-mi place minciuna,prostia si persoanele care se dau mai importante decat restul lumii.Deobicei ma acomodez repede intr-un grup nou.Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur,pun suflet in tot ceea ce fac.Deobicei cand mi se acorda sanse nu o dau in bara. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)?: Maturitatea si timpul liber. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.): Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel): http://panel.redtimes.eu/profile/DeLuX Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): Nickname-ul meu este DeLuX. De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate?: Deoarece acest GameMode este unul extrem de unic si staff extrem de capabil. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper?: Nu ma pot exprima ca sunt potrivit! Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)?: Nimic, toti in intermediul Online avem aceleasi sanse. Ai citit si retinut regulamentul general?: Bineinteles. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei?: Da.
 10. VIATA REALA: Cum te numesti?: Ma numesc Gogean Marian. Ce varsta ai?: Am varsta de 17 ani. De unde esti?: Sunt din municipiul Focsani judetul Vrancea. Ce planuri ai pe viitor?: Sa devin helper pe aceasta comunitate sau chiar administrator. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Marian,am 17 ani,sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa,sunt o fire puternica si nu cedez usor.Stiu sa muncesc in echipa foarte bine ,sunt o persoana sincera ,cinstita si sociabila.Imi plac persoanele cu care pot sa am o discutie calma.Nu-mi place minciuna,prostia si persoanele care se dau mai importante decat restul lumii.Deobicei ma acomodez repede intr-un grup nou.Imi place sa fiu punctual si corect cu toti cei din jur,pun suflet in tot ceea ce fac.Deobicei cand mi se acorda sanse nu o dau in bara. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)?: Maturitatea si timpul liber. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.): Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel): http://panel.redtimes.eu/profile/DeLuX Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): Nickname-ul meu este DeLuX. De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate?: Deoarece acest GameMode este unul extrem de unic si staff extrem de capabil. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper?: Nu ma pot exprima ca sunt potrivit! Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)?: Nimic, toti in intermediul Online avem aceleasi sanse. Ai citit si retinut regulamentul general?: Bineinteles. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei?: Da.
×
×
 • Create New...