Jump to content

oviiadv

Founder
 • Content Count

  319
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

oviiadv last won the day on September 10

oviiadv had the most liked content!

Community Reputation

173 Excellent

About oviiadv

 • Birthday April 20

Recent Profile Visitors

280 profile views
 1. Reborn System Va puteti achizitiona 'reborn' din /shop -> page two folosind 500 puncte premium.Pe langa cele 500 puncte premium trebuie sa aveti minim nivel 50.Odata achizitionat nivelul va scadea de la cel actual la 5, iar contul vostru se va transforma in unul 'Reborned'.Bineinteles ca veti putea creste inapoi in level ca si pana acum, doar ca veti avea foarte multe beneficii daca sunteti reborned. 1.Veti avea un tag special pe panel (Reborned). 2.Veti avea acces la comanda [/find] fara a detine job-ul de detective. 3.Va puteti adauga nitro pe masina odata la un minut, folosind comanda [/nos], asta doar daca nu sunteti urmariti de politie. 4.Veti avea acces la comanda [/flip] odata pe minut in cazul in care ramaneti blocat cu masina si nu aveti wanted. 5.Veti avea acces la comanda [/speaker] avand in vedere ca jucatorii fara reborn nu au. 6.Va puteti achizitiona MP3 Player din [/shop] --> page two folosind 150 puncte premium, jucatorii fara reborn nu vor putea beneficia de acest update. Tin sa va anunt ca pe viitor se vor adauga mai multe beneficii, in functie de cati playeri vor decide sa se transforme in Reborned.
 2. - Incepand de acum puteti sa va upgradati masinile la 'Transcendent Car' pentru suma de $900,000,000, odata upgradat veti avea acces la mai multe beneficii, cum ar fi: odata la 60 secunde puteti sa va teleportati masina transcendenta la voi folosind /v --> masina --> teleport vehicle to you, viata masinii va fi de 1500HP (adica se buseste mai greu fata de cele normale) , odata la 60 secunde va puteti repara masina folosind comanda [/tf] iar odata la 120 secunde va puteti adauga nitro pe vehicul folosind comanda [/tnos]. - A fost adaugat si un sistem de garaje personale, daca detineti o casa va puteti cumpara un garaj din [/shop] pentru suma de $800,000,000. In garaj va puteti depozita oricate masini doriti.
 3. Incepand de acum, si pe toata perioada pandemiei de coronavirus, va trebui sa purtati masca de protectie in intervalul orar 18:00 - 02:00.Va puteti achizitiona o masca din [/shop], aceasta costa 5 puncte premium si poate fi folosita o zi, dupa aceea trebuie sa va cumparati alta.In fiecare zi, in acest interval orar vor fi controale pe aceasta tema, iar cine va fi prins fara masca va primi o amenda in valoare de $25,000,000 pentru raspandirea combaterii virusului.De aceste amenzi si controale se vor ocupa doar departamentele: -Federal Bureau Of Infestigation -National Guard
 4. Pentru a instala apk-ul trebuie sa accesati www.redtimes.eu, in dreapta pe partea de sus a ecranului veti avea un buton 'Android APK', va trebui doar sa dati click pe acel buton si sa descarcati apk-ul, tot ce trebuie sa faceti pentru a va juca aveti mai jos. 1.Pentru început trebuie sa instalati apk-ul 'gta sa'. 2.După ce l-ați instalat mutați fișierul 'com.rockstargames.gtasa' in 'android -> data'. 3.Intrati in acel fișier pe care l-ați mutat și accesați 'settings.ini'. 4.Acolo va trebui sa introduceti numele cu care vreti sa intrati pe redtimes, nu trebuie sa modificati nimic, doar atat.
 5. aplicatie slaba dupa parerea mea
×
×
 • Create New...