Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 08/22/2020 in all areas

  1. 2 points
    Reborn System Va puteti achizitiona 'reborn' din /shop -> page two folosind 500 puncte premium.Pe langa cele 500 puncte premium trebuie sa aveti minim nivel 50.Odata achizitionat nivelul va scadea de la cel actual la 5, iar contul vostru se va transforma in unul 'Reborned'.Bineinteles ca veti putea creste inapoi in level ca si pana acum, doar ca veti avea foarte multe beneficii daca sunteti reborned. 1.Veti avea un tag special pe panel (Reborned). 2.Veti avea acces la comanda [/find] fara a detine job-ul de detective. 3.Va puteti adauga nitro pe masina odata la un minut, folosind comanda [/nos], asta doar daca nu sunteti urmariti de politie. 4.Veti avea acces la comanda [/flip] odata pe minut in cazul in care ramaneti blocat cu masina si nu aveti wanted. 5.Veti avea acces la comanda [/speaker] avand in vedere ca jucatorii fara reborn nu au. 6.Va puteti achizitiona MP3 Player din [/shop] --> page two folosind 150 puncte premium, jucatorii fara reborn nu vor putea beneficia de acest update. Tin sa va anunt ca pe viitor se vor adauga mai multe beneficii, in functie de cati playeri vor decide sa se transforme in Reborned.
  2. 1 point
    Cum te numesti? Ma numesc Liviu. Ce varsta ai? 17 De unde esti? Din moldova insa locuiesc in Germania de 3 ani fac 4 ani in 3 luni. Ce planuri ai pe viitor? Pe viitor as vrea sa devin un avocat de succes si sa-mi construiesc o cariera. Cateva cuvinte despre tine: Ma numesc Liviu am varsta de 17 ani. Sunt un baiat calm cu capul pe umeri. Imi place sa calatoresc, si sa-mi fac prieteni noi. Si sa cunosc lume noua. Sunt un baiat cu simtul umorului insa sunt serios cand este nevoie. Imi place foarte mult basket-ul fac basket de 2 ani, insa am si facut fotbal un 1 an. Si sunt pasionat de masini. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (viata reala)? Nu am ceva diferit insa am un comportament foarte bun. Poti sa-ti dedici timp acestei functii? (minim 7 ore jucate pe saptamana + verificarile aferente pe forum/panel etc.) Desigur. IN JOC: (!) conturile de pe panel trebuie sa aiba acelasi cont de forum asociat. Profil cont (link panel): http://panel.redtimes.eu/profile/WanZVsCodati Nickname (unul roleplay cresc sansele la promovarea in functie): WanZVsCodati De ce ai ales sa joci pe acest server si nu pe alta comunitate? Am descis sa joc pe acest server la inceput doar pentru mafii insa dupa am realizat ca este un server foarte distractiv cu playeri foarte buni. De ce te consideri potrivit/a pentru functia de helper? Pentru ca am mai fost helper pe alte servere si personal cred ca ma descurc. Care consideri ca sunt lucrurile ce te diferentiaza de ceilalti aplicanti (in joc)? Pentru ca am mai fost helper pe alte servere si consider ca ma pot descurca. Ai citit si retinut regulamentul general? Da. Esti constient/a ca aceasta functie este un privilegiu nu un drept si daca nu exista destula implicare poate duce la revocarea ei? Normal.
  3. 1 point
    Nickname: SilviuHatz Nickname-ul jucatorului: Ovi_Boy777 Trecut/Picat: Trecut 1/3 Dovezi: sunt lider Alte precizari: Felicitari
×
×
  • Create New...